ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Αγαπητοί γονείς

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, με το άκουσμα του πρώτου κουδουνιού ξεκινάει ένα καινούριο ταξίδι για τους μαθητές και τις μαθήτριες των νησιών των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων για την απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών. Βασική προτεραιότητα είναι το ταξίδι αυτό να το διανύσουμε  όλοι μαζί, μαθητές και εκπαιδευτικοί με ανοιχτά σχολεία, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα πρόληψης, προασπίζοντας έτσι το μεγαλύτερο αγαθό που είναι αυτό της υγείας της δικής μας όσο και των υπολοίπων.

Φέτος στα σχολεία των νησιών μας, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, καλωσορίζουμε εκτός από τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, και  πολλούς νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που ξεκινούν την πορεία τους στην δημόσια εκπαίδευση. Όλοι εσείς, μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, θα κληθείτε να στηρίξετε το μαθητικό δυναμικό μας τόσο σε γνωστικό όσο και σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο, όπως το κάνετε πάντα. Έχουμε χρέος να δώσουμε ίσες ευκαιρίες μάθησης, γνώσεων, εμπειριών και δεξιοτήτων σε όλα τα παιδιά. Στην προσπάθειά σας αυτή να γνωρίζετε ότι θα είμαι κοντά σας, αρωγός και συμπαραστάτης.

Εύχομαι στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δύναμη για να μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια σε αυτό το νέο ξεκίνημα.  

Η Περιφερειακή Διευθύντρια

 Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Μαρκέλλα Παραμυθιώτου